Michele's beauty | Diensten
228
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-228,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Diensten

Permanente Make-up
voor een mooi natuurlijk uiterlijk

Permanente Make-up, ook wel PMU genoemd, is dé  manier om je wenkbrauwen, ogen (eyeliner) en lippen altijd perfect te hebben.
Permanente Make-up blijft gedurende twee tot drie jaar en vaak langer mooi zitten.

 

Veilig en Betrouwbaar
De pigmenten die ik gebruik staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. In mijn salon werk ik met het Ecuri apparaat dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelofelijk secuur.

 

Het spreekt voor zich dat Michele’s Beauty in het bezit is van een officiële GGD vergunning voor het aanbrengen van Permanente Make-up. Door deze vergunning kunt u er dus verzekerd van zijn dat de Permanente Make-up in de salon vakkundig en hygiënisch gezet wordt door een uitsluitend gecertificeerde Permanente Make-up specialist.

Fillers Pistor
Eliance Mesogun

Huidverbetering d.m.v. mesotherapie
Heb je rimpels en lijntjes in het gelaat die je storen?
Dan is behandeling met de Pistor Eliance Mesogun in combinatie met de Princess® Injectables voor Jou de oplossing!
De Pistor Eliance Mesogun maakt het mogelijk om hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen of meer volume wordt gecreëerd in bijvoorbeeld lippen of wangen, met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk!
Met slecht 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10, soms wel 12 maanden, afhankelijk van jouw huidconditie.

 

Pistor Eliance Mesogun:

De Pistor Eliance Mesogun is ontwikkeld door dr Michel Pistor, vooraanstaand arts op het gebied van mesotherapie.
De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten.
Dmv kleine injecties wordt het hyaluronzuur maximaal 3 mm diep in de huid aangebracht en wordt de rimpel of het lijntje zichtbaar opgevuld.

Wenkbrauwen
voor een frisse look

Wenkbrauw shapen gaat veel verder dan gewoon epileren.

Bij Michele’s Beauty creëer ik wenkbrauwen passend bij uw gezicht en uitstraling.
Een wenkbrauw heeft veel effect op je gezicht en uitdrukking. Het kan je gezicht sprekender maken. Dat willen we allemaal!

 

Henna Brows Browtastic

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de Henna Browtastic behandeling. Hoewel henna natuurlijk al eeuwen wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied.

 

Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

 

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Met Henna Brows van Browtastic wordt er gebruik gemaakt van 100% pure henna en is beschikbaar in verschillende tinten.

 

Wil jij een andere behandeling? Klik op onderstaande knop om alle mogelijkheden te zien.

Wimper behandelingen
geen mascara meer nodig!

Wimperextensions

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien, of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof die lange wimpers van jezelf zijn. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig. Wimperextensions zijn perfect voor de vakantie. Gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara, maar wel de mascaralooks!

 

Wil jij een andere behandeling? Klik op onderstaande knoppen voor andere mogelijkheden.

Pink Gellac
2 weken lang verzorgde nagels

Pink Gellac is een lak die gemiddeld 2 weken lang mooi blijft zitten.
Pink Gellac is gellak van hoge salon kwaliteit.
Met de gellak van Pink Gellac hoef je wekenlang niet meer naar je nagels om te kijken. De nagels blijven mooi glanzend zonder te bladderen of te breken.

 

Pink Gellac wordt onder een LED lamp uitgehard, wat ervoor zorgt dat de gel nagellak direct droog is. In slechts drie stappen wordt de gel nagellak van Pink Gellac aangebracht.

 

Diverse kleuren beschikbaar volgens de laatste trend en is van hoge salonkwaliteit.  Gel nagellak biedt u 2 weken perfect gelakte nagels in tegenstelling tot traditionele nagellak welke slechts 2 dagen mooi blijft zitten.

Threading
geen ongewenste haargroei meer

Er bestaan vele manieren om ongewenste haartjes te verwijderen op ons lichaam. Maar wist u dat dit ook kan met een klosje garen? Dit wordt ook wel threading genoemd en is een eeuwenoude Aziatisch epileer methode. Een van de technieken van threading is wanneer er katoenen garen tussen de tanden en vingers gespannen worden. Hierna worden de draden over de ongewenste haren gesleept. Op deze manier draaien de haartjes in de garen waardoor ze vanaf de wortel verwijderd worden.

 

Threading kan toegepast worden op diverse lichaamsdelen. Denk aan de benen, armen maar ook zeer populair is het gezicht en met name de wenkbrauwen.