Michele's beauty | Fillers Pistor Eliance Mesogun
487
page-template-default,page,page-id-487,page-child,parent-pageid-228,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Fillers Pistor Eliance Mesogun

Meso-Gun in combinatie met de Princess® Injectables

Huidverbetering dmv mesotherapie

Heb je rimpels en lijntjes in het gelaat die je storen?
Dan is behandeling met de Pistor Eliance Mesogun in combinatie met de Princess® Injectables voor Jou de oplossing!

 

De Pistor Eliance Mesogun maakt het mogelijk om hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen of meer volume wordt gecreëerd in bijvoorbeeld lippen of wangen, met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk!

 

Met slecht 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10, soms wel 12 maanden, afhankelijk van jouw huidconditie.

Pistor Eliance Mesogun:

De Pistor Eliance Mesogun is ontwikkeld door dr Michel Pistor, vooraanstaand arts op het gebied van mesotherapie.
De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten.

 

Dmv kleine injecties wordt het hyaluronzuur maximaal 3 mm diep in de huid aangebracht en wordt de rimpel of het lijntje zichtbaar opgevuld.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.

Het geïnjecteerde hyaluronzuur geeft de huid weer veerkracht en soepelheid terug door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

 

Kortom; hyaluronzuur is een veilige filler die na 8-12 maanden door het lichaam zelf wordt geabsorbeerd. Het is dus geen permanente filler maar geeft een tijdelijk resultaat.

 

Meestal volstaan 1-2 behandelingen. Indien gewenst zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het voor Jou ideale resultaat kan worden onderhouden door herhaal injecties, bv 1 maal per 3-4 maanden.

Behandelmogelijkheden:

 • Frons rimpel
 • Liprimpels
 • Lipvolume
 • Voorhoofdslijnen
 • Kraaienpootjes
 • Neuslippenplooi
 • Afhangende Mondhoeken
 • Kin
 • Hals en decolleté
 • Booster (gezicht, hals en decolleté)
  Let op deze benodigdheden zijn gemiddeld genomen, dit is afhankelijk van de diepte en grootte van de te behandelen rimpel, maar ook van het gewenste resultaat wat je voor ogen hebt. Het kan dus heel goed dat voor jouw rimpel juist minder of iets meer eenheden nodig zijn. Bij een gratis intake en adviesgesprek kan ik inschatten hoeveel eenheden er ongeveer nodig zijn.

Hoe werkt een behandeling?

Een injectie met Princess® is een niet-chirurgische behandeling. De hersteltijd is minimaal en je ziet meteen het natuurlijk ogende resultaat. Afhankelijk van jouw huid, persoonlijke wensen en verwachtingen kiezen wij de Princess® injectie die voor jou het meest geschikt is. Het hyaluronzuur van Princess® lijkt precies op het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit. Daarom zijn er voorafgaand aan de behandeling geen allergietesten nodig. De procedure is snel en eenvoudig. De behandeling duurt maar 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kun je meteen weer je dagelijkse activiteiten oppakken.

Hoe lang blijft het resultaat behouden?

Het resultaat van een behandeling met Princess® is direct zichtbaar en voor een langere periode te zien, maar niet blijvend. Afhankelijk van de gebruikte Princess® Injectable, de te behandelen plek en de persoonlijke eigenschappen van de huid, blijven de resultaten enkele maanden tot een jaar zichtbaar.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Dankzij het hoogwaardige veiligheidsprofiel en de verdraagbaarheid van Princess® gels in de huid, kun je jouw dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten. Na de behandeling zou je enig ongemak kunnen ervaren, zoals tijdelijke gevoeligheid, roodheid, zwelling of kneuzingen in het geïnjecteerde gebied. Deze symptomen zijn meestal licht tot matig en verdwijnen in minder dan zeven dagen. Om de kans op een eventuele zwelling te verminderen kun je het behandelde gebied korte tijd koelen met een ijskompres.

 

Welke aanbevelingen kunnen gevolgd worden?

Om het risico van kneuzingen en bloedingen op de injectieplaats te verminderen, is het gewenst gedurende een week vóór de behandeling geen antistollingsmiddelen, antibiotica en ontstekingsremmers te gebruiken. Deze geneesmiddelen kunnen ertoe leiden dat eventuele bloedingen langer aanhouden. Waarschuwing: verander zelf niets aan jouw medicatie, maar vraag jouw arts wat hij of zij aanbeveelt en volg dit advies op.

 

Zijn er uitsluitingscriteria?

 

Princess® mag niet worden gebruikt bij:

 • cliënten die de neiging hebben om hypertrofische littekens te ontwikkelen;
 • cliënten met een geschiedenis van auto-immuun ziekte of die behandeld worden met immuuntherapie;
 • cliënten van wie bekend is dat ze overgevoelig zijn voor hyaluronzuur;
  vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven;
 • cliënten jonger dan 18 jaar;
  lichaamszones met dermale ontstekings- of infectieverschijnselen.