Michele's beauty | Lash Volume Lift
481
page-template-default,page,page-id-481,page-child,parent-pageid-228,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift

Een Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
Het nummer 1 merk voor de Lash Volume Lift Elleebana, is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Bij de Lash Volume Lift van Elleebana worden de wimpers vanaf de wortel gelift en zal dit minimaal 6-9 weken blijven. Give it a shot! 

Wat is het verschil tussen Elleebana lash Volume Lift en Wimper permanent?

Met Wimperlifting van Elleebana lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent! Wimperlifting met Elleebana is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Elleebana Lash Volume Lift is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent.
Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Naast het liften van de wimpers is het ook mogelijk om de wimpers zwart te verven voor een nog mooier resultaat!

Voordelen van Elleebana Lash Volume Lift

  1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
  2. U hoeft geen mascara en/of wimper krultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
  3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
  4. Ogen lijken groter.
  5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
  6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.