Michele's beauty | Permanente Make-up
476
page-template-default,page,page-id-476,page-parent,page-child,parent-pageid-228,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Permanente Make-up

Permanente Make-up voor een mooi natuurlijk uiterlijk

Permanente Make-up, ook wel PMU genoemd, is dé manier om je wenkbrauwen, ogen (eyeliner) en lippen altijd perfect te hebben.  Permanente Make-up blijft gedurende twee tot drie jaar en vaak langer mooi zitten.

 

Veilig en Betrouwbaar

De pigmenten die ik gebruik staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. In mijn salon werk ik met het Ecuri apparaat dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelofelijk secuur.

 

Het spreekt voor zich dat Michele’s Beauty in het bezit is van een officiële GGD vergunning voor het aanbrengen van Permanente Make-up. Door deze vergunning kunt u er dus verzekerd van zijn dat de Permanente Make-up in de salon vakkundig en hygiënisch gezet wordt door een uitsluitend gecertificeerde Permanente Make-up specialist.

 

Op www.veiligpmu.nl kunt u mijn vergunning controleren.
Een salon met een vergunning is door de GGD gecontroleerd en voldoet daarmee aan de hygiëne en veiligheidsvoorschriften. Dit betekent dat er veilig gewerkt wordt waardoor infecties en besmettingen met bloed overdraagbare ziekten, zoals Hepatitis B en C en HIV, door onjuist gebruik van apparatuur voorkomen worden. Door slechte verzorging en onhygiënische behandeling (zowel door jezelf als door de salon) kunnen wondinfecties ontstaan die schadelijk zijn.

 

Kies daarom voor een veilige salon die goed adviseert over de verzorging van je Permanente Make-up na het aanbrengen.

 

Natuurlijk bezit Michele’s Beauty de vergunning om de behandelingen uit te voeren! Voor u en mijzelf een prettig gevoel.

Voorbereiding

Verdoving
De verdoving dient u zelf mee te brengen. U kunt uw huisarts vragen om de verdovende Emla Crème.

Geen alcohol
Drink geen alcohol de dag voor de behandeling als op de dag van de behandeling zelf. Alcohol verdunt het bloed wat ervoor kan zorgen dat het pigment niet goed pakt.
Een glaasje appelsap van te voren geeft een positief effect, dit verdikt het bloed en beetje.
Gebruik ook geen aspirine of andere bloedverdunnende verdovende middelen voor de behandeling.

Indien u zelf uw wenkbrauwen tekent met poeder of een potlood, neem deze make-up dan mee naar mijn salon of maak u dan op zoals u uzelf opmaakt zodat ik dit kan zien en kan bekijken wat u mooi vind.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat u zich aan een aantal ‘regeltjes’ houdt tijdens het genezingsproces. Deze ‘regeltjes’ kunt u teruglezen op het nazorg formulier dat u van mij mee naar huis krijgt.
Houd de wenkbrauwen drie dagen droog, vermijd zeven dagen de zon/zonnebank, breng geen make-up aan de eerste 5 dagen en raak de wenkbrauwen/ eyeliner zo min mogelijk aan met de handen. De eerste dagen na de behandeling zullen de wenkbrauwen er een stuk donkerder uitzien maar u hoeft hiervan niet te schrikken. Als na een dag of 5 de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

4 weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Bij de nabehandeling bekijken we de wenkbrauwen of al het pigment heeft gepakt en zetten we de puntjes op de i.
Deze behandeling duurt ongeveer een uur.