Michele's beauty | Vervaging & correctie
574
page-template-default,page,page-id-574,page-child,parent-pageid-476,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Vervaging & correctie

Permanente Make-up correctie behandeling

Meestal is iemand heel erg teleurgesteld wanneer een Permanente Make-up behandeling niet naar wens is uitgevallen.
Het vergt moed om de stap te nemen om wederom met Permanente Make-up de pigmentatie op te laten knappen. Het is echt in veel gevallen mogelijk om er weer iets moois van te maken. Misschien dacht u dat een laserbehandeling uw laatste redmiddel zou zijn? Dit hoeft dus niet!
Ik heb de ervaring en de skills om mooi resultaat bij u af te leveren!

Vervaging Permanente Make-up

Wanneer uw vorige Permanente Make-up behandeling enige tijd geleden is gedaan, kan het zijn dat u eigenlijk wel een andere vorm of kleur in uw wenkbrauw of eyeliner wilt hebben.
De vervaging van uw ouder Permanente Make-up kan wel of niet gepaard gaan met een verkleuring van het oude pigment van de wenkbrauwen naar een kleur met een oranje, rode, blauwe, paarse of grijze gloed en bij eyeliners van zwart naar grijs of donkerblauw.
Ook deze pigmentaties zijn bij Michele’s Beauty op te knappen!

Ik adviseer u daarna om niet meer te lang te wachten met een opfris behandeling, want zo’n verkleuring kunt u voor zijn wanneer je de pigmentatie tijdig laat opfrissen.

Door vooraf de Permanente Make-up behandeling(en) goed met u door te spreken en voor te tekenen weet u wat u vooraf kunt verwachten.