Michele's beauty | Wenkbrauw technieken
564
page-template-default,page,page-id-564,page-child,parent-pageid-476,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Wenkbrauw technieken

Wenkbrauw technieken

Ombre techniek
Dé nieuwste trend van Permanente Make-up wenkbrauwen zijn de Ombre brows.
Terwijl de ombre-haartrend jaren geleden is omgetoverd tot de balayage, doen de Ombre brows hun entree. And I love it!

Ombre brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als de oude ombre-haartrend.
De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van de wenkbrauw toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en super strak. U kunt de wenkbrauwen natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige wenkbrauwen wakker wordt?

3d hairstrokes

Ik maak hierbij gebruik van de revolutionaire hairstroke techniek die een mooie en ‘natuurlijke’ look geeft aan uw wenkbrauwen. Ook wanneer u geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen, is deze techniek perfect om een natuurlijk resultaat te verkrijgen.
Er wordt gebruik gemaakt van een klein naaldje. Het naaldje maakt flinterdunne krasjes in de huid die vervolgens gevuld worden met pigment. Bij deze techniek lijkt het alsof er wenkbrauwhaartjes tussen de bestaande haartjes worden aangebracht waardoor de met deze techniek aangebrachte wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden zijn. Kale plekjes en littekentjes in de wenkbrauwen kunnen met deze techniek nagenoeg onzichtbaar worden gemaakt.

Schaduw techniek

Wellicht doet u het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Dat is eigenlijk wat er wordt gecreëerd met deze schaduw techniek. Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gemaakt worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw. Er wordt geen strakke lijn getekend maar juist een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauw met poeder of potlood hebt aangezet.

Combinatie techniek

Bij deze techniek combineren we de Hairstoke techniek met de schaduw techniek.
Eerst zal de wenkbrauw worden opgebouwd met de Hairstroke techniek. Om dan de wenkbrauw ook die mooie volle look te geven maken we het af met een schaduw techniek. De wenkbrauwen lijken zo voller door de schaduw techniek maar door de aanzet van de hairstrokes te voorzien zullen de wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.
De combinatie techniek kies je als je niet alleen overal wenkbrauwhaartjes oftewel hairstrokes wilt hebben maar ook die net iets vollere wenkbrauw wilt creëren.

Microblading

Of op zijn Nederlands: Mesjestechniek.
Bij deze techniek wordt de pigmentatie handmatig aangebracht, dus zonder machine. Met een klein steriel, speciaal ontworpen mesje worden de wenkbrauwen met een pigment ingekrast. Microbladed wenkbrauwen zijn heel natuurlijk, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd. Nog dunner dan met de machine. Hierdoor is de houdbaarheid van deze techniek minder lang dan de andere technieken.
Deze techniek is eigenlijk het meest geschikt om bestaande wenkbrauwen wat op te vullen en minder geschikt voor dun behaarde wenkbrauwen of wanneer men geen wenkbrauwen meer heeft.