Michele's beauty | Wimper extensions
479
page-template-default,page,page-id-479,page-child,parent-pageid-228,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Wimper extensions

Wimper extensions

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien, of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof die lange wimpers van jezelf zijn. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig. Wimperextensions zijn perfect voor de vakantie. Gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara, maar wel de mascaralooks!

 

Ik bied twee soorten wimperbehandelingen aan; de One by one voor de natuurlijke look maar ook de 3D Volume wimperextensions voor de glamoureuze DivaLook

 

Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken, maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!

 

Van te voren bespreken we wat het mooiste bij u past qua lengte en curl, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Schadelijk ??

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
Dit hangt wel af van een aantal factoren:

  • de wimperextensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste met de juiste benodigdheden
  • de wimperextensions dienen nooit zelf geplaatst of verwijderd te worden, dus niet aan plukken/trekken
  • de klant dient de after care instructie op te volgen.

Voor en nadelen

In principe kun je alles doen met je wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hiervoor is een speciale coating te gebruiken welke een soort beschermlaagje achterlaat op de wimpers. Dit beschermlaagje is slechts 2 dagen actief. Daarna moet het opnieuw worden aangebracht. De coating beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur verlengt.
De coating is verkrijgbaar bij Michele’s Beauty.

Wimperextensions die net zijn aangebracht, mogen de daaropvolgende 24 uur niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen bij het douchen de wimpers niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.

Opvullen

Aangezien elke dag van nature wel een wimper uitvalt, is het op den duur nodig om de wimperextensions op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een (streepjes op de e) raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan en voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Gemiddeld worden wimperextensions na 2 /2,5weken opgevuld. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt, hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen.

Verzorging wimperextensions

  • Vermijd de eerste 24 uur contact met water en stoom om de lijm geheel uit te laten harden.
  • Wrijf tijdens het reinigen van het gelaat niet overmatig door de wimpers.
  • Vermijd beautyproducten op oliebasis. Deze tasten de lijm aan waardoor de hechting niet gegarandeerd kan worden
  • Gebruik geen krultang of wimperpermanent op de extensions
  • Borstel de wimpers met een Masara brush om ze mooi in vorm te houden.
  • Het is aanbevolen om een Wimpercoating om de dag te gebruiken om de wimpers te sealen tegen vocht olie en stof. Deze coating is verkrijgbaar bij Michele’s Beauty
  • Om de wimpers mooi vol te houden is het aanbevolen elke 2 á 2,5 week een opvul behandeling te laten doen.