Michele's beauty | Eyeliner technieken
567
page-template-default,page,page-id-567,page-child,parent-pageid-476,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Eyeliner technieken

Eyeliner technieken

Infralash
Infralash is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers.
Deze techniek geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken.

Medium eyeliner

Bij deze eyeliner wordt er een strakke lijn getrokken die net wat meer effect geeft als de Infralash. Door de diversiteit aan naaldmodules kunnen eyeliners in verschillende diktes worden geplaatst.

Smudgy eyeliner 

Bij deze brede eyeliner kan er worden gekozen uit één of meerdere kleur pigmenten. De kleuren worden boven elkaar geplaatst van donker naar licht, dit geeft een bijzonder resultaat. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen met een groot bewegend ooglid.

Belangrijk! 

Een eyeliner met een verlenging (wing) aan de buitenhoek is mogelijk, er zijn echter grenzen: de doorgetrokken lijn mag nooit verder geplaatst worden dan de plooi van het (bewegend) ooglid. Door het slapper worden van de huid, zal de lijn in de toekomst (ongewenst) lager komen te zitten.