Michele's beauty | Over mij
108
page-template-default,page,page-id-108,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Over mij

Hoi!

Leuk dat je de website van Michele’s Beauty bezoekt.

 

Mijn naam is Michele Wortel en met grote passie run ik mijn professionele salon waar ik een groot aanbod aan behandelingen aanbied.

 

Mijn specialisatie is permanente make-up.

 

Ik ben geïnteresseerd geraakt nadat ik zelf een permanente eyeliner had laten zetten.

 

Het gevolg is dat ik toen een hoogwaardige privé opleiding bij MBC Cosmetics gevolgd heb, waarbij het pigmenteren van de ogen (eyeliner), wenkbrauwen en lippen nauwkeurig en met de nieuwste technieken zijn behandeld.

 

Om mij te blijven ontwikkelen in de nieuwste toepassingen en technieken volg ik met enige regelmaat Masterclasses bij zeer bekende en ervaren permanente make-up specialisten.

 

Ik luister graag naar uw wensen en adviseer u daarbij naar de verschillende mogelijkheden/technieken.

 

Samen streven we naar het mooiste en beste resultaat.

 

Nieuw bij Michele’s Beauty is een behandeling waarbij rimpels worden verminderd of lipvolume wordt gecreëerd. Hierbij gebruik ik de Pistor Eliance Mesogun en hyaluronzuur van “topmerk” Princess. Dit is een huideigen stof,  die op den duur wordt afgebroken door uw lichaam. U moet hierbij denken aan 6 tot 9 maanden, dit is afhankelijk van uw huidconditie.

 

Ik verwijs u graag door naar het kopje ‘diensten’ waar de overige behandelingen staan die ik in mijn salon aanbied.

 

Bent u geïnteresseerd in een professionele behandeling op het gebied van permanente make-up, het verminderen van rimpels, het creëren van lipvolume of een wimper behandeling?

 

Neem dan contact met mij op voor een kosteloos intake gesprek of voor het maken van een afspraak.

 

Komt overdag u niet uit? Geen probleem! Ik ben zeer flexibel in tijden en dat maakt Michele’s Beauty uniek!

 

Geluk is….

 

“van je PASSIE je beroep maken en je beroep met PASSIE doen”.